Grenzeloos vrij over de grenzen

Ik ben een beetje jaloers op mijn boek ‘Grenzeloos vrij’. Hoezo? Je moet toch blij zijn met enthousiaste geluiden over je nieuwe boek?

Cliënten en vrienden vertelden me dat mijn boek nu naar Texas, Canada, Zweden en Nieuw Zeeland reist, terwijl wij nu niet ver kunnen reizen. Wat mijn boek kan, kan ik nu niet terwijl ik dol op reizen ben. Daar ging het over: mijn verlangen naar reizen!

En nu? Nu gun ik mijn boek vele overzeese reizen en gun ik overzeese lezers mooie innerlijke reizen met ‘Grenzeloos vrij’. En heb ik net 2 dagen het Nederlandse Kustpad gelopen, begonnen in Zeeland en deze keer in magisch mistig Friesland. Echt een aanrader!

Ook de mooie reviews in het boek zijn op reis. Reviews van mensen die hun nek uitsteken voor pure natuur, indigenous people, natuurlijk leiderschap, storytelling en bewustzijn. Een groot dank hiervoor aan Pim van Lommel, Daphne Laan, Frans Schepers, Mieke Bouma, Serv Wiemers, Wiet de Bruin, Daphne Kunst en Patrick van Hees. En dank aan Niels Cornelissen en Rick van Rijthoven van uitgeverij Ten Have die in dit boek geloven.