Interview voor tijdschrift FLOW

Leuk interview voor tijdschrift Flow gehad en het ligt nu kersvers in de winkel! Zie het 1ste artikel over vrijheid. Mijn invalshoek? Dat innerlijke vrijheid in essentie van geen enkele situatie afhankelijk is. Dat we soms vergeten zijn dat het in onszelf zit, wat er ook gebeurt. En dat we daarnaast af en toe de luchtkastelen van ons ego mogen bevrijden zodat we meer ruimte en vitaliteit ervaren om te doen waar we voor bestemd zijn en waar we aan bij willen dragen.

Dat is waar ik elke dag mijn bed voor uitkom, om daar een bijdrage aan te leveren. Vrijheid, een thema wat eigenlijk altijd meespeelt in mijn werk als (executieve)coach, al ruim 25 jaar. En mijn eigen (soms hobbelige) vrijheidsontdekkingsreis deel ik in mijn boek ‘Grenzeloos vrij’. Dwars door de pure natuur over de aarde heen werd mijn innerlijke natuur wakker en door de wijsheid van oude volkeren werd mijn wijsheid geactiveerd.

Mijn wens is dat m’n boek anderen aanraakt en activeert. En dat ‘Grenzeloos vrij’ deze zomer over de grens mee mag reizen en dat het velen inspireert. Dank Annemiek Leclaire, Irene Smit, Rick van Rijthoven en Niels Cornelissen voor het interview.