Nog enkele plekken individuele retreat in Noordwijk aan zee

Nog enkele plekken Individuele RETREAT (3 dgn) in Noordwijk aan zee in juli en september. Naast  (zoom)coachings en wandelcoachings doe ik nu ook Retreats met ruimte voor reflectie, verdieping en focussen op wat nu echt belangrijk is. Zoals de volgende stap in je werk/ leven, nieuwe balans, vrijer worden van patronen, helderheid krijgen op relaties of je batterij opladen.

Elke dag is er een wandelcoaching van 2 uur langs de zee en door de duinen. Tussendoor kunnen spontane invallen opkomen, terwijl je door de duinen struint, op een terrasje zit of over de zee staart. Creëer een zee aan ruimte, zoals ik dat ook deed tijdens mijn reizen (zo ontstond mijn boek ‘Grenzeloos vrij’) en maak je eigen individuele reis.

Ervaringen enthousiaste Retreaters in Noordwijk aan zee:

Een geweldige retraite met prachtige inzichten, kadootjes én loslaten wat niet meer past.

Een ongelofelijk kado dat ik iedereen gun!!

Wendy coacht je door de duinen en langs de zee op een hele natuurlijke manier. Door haar enorme kennis en ervaring ‘tovert’ ze moeiteloos uit haar ‘rugzak’ wat op dat moment past.  

Contact met m’n authentieke zelf, levensenergie en voelen wat ik wil.

Deze Retreat is echt een aanrader! Vertragen, tot jezelf komen, diepgang, verhelderende inzichten. Met de prachtige natuur aan zee ben je er helemaal uit.

Ik begeleid je vanuit mijn (inter)nationale ervaring van 25 jaar (executive) coachings, 8 jaar Retreats, 20 jaar Personal Leadership programma’s. Kijk op www.wendyhobbelink.com of stuur me een mailtje  wendy@wendyhobbelink.com. Dan kunnen we een vrijblijvende intake inplannen. Wie weet tot bij de vuurtoren waar jouw avontuur gaat starten!
#retreat #executivecoaching #lifecoaching #persoonlijkleiderschap