Talks en retreats

Public speaking

Zoek je inspirerende Talks? Ik kan putten uit 25 jaar professioneel coach/ facilitator, levenslessen en mijn nieuwe boek Grenzeloos vrij. Na overleg met jou maak ik een voorstel voor de Talk, specifiek voor jouw organisatie.

Kennismaken

Onderwerpen voor Talks

 • Waardevolle lessen uit Grenzeloos vrij en het ontstaan van het boek (boekpresentatie).
 • Hoe springlevende wijsheid van oude volkeren je eigen wijsheid activeert.
 • Leven vanuit je innerlijke natuur, hoe doe je dat?
 • Hoe intuïtie een feilloos kompas in je werk en leven kan zijn.
 • Hoe je diep kunt vertrouwen, ook als je het even niet weet.
 • Hoe kun je je bestemming vinden: erachteraan jagen of het laten ontvouwen?

Doorleefde Talks met een speelse twist

Als spreker heb ik met veel plezier Talks gegeven voor onder meer ECN, NVMW, Ministerie van Sociale zaken, Gemeente Amsterdam, magazine Esta en woningbouwcoöperaties. De kleur van mijn Talks is levendig, van binnenuit, over herkenbare situaties, en met interactie met het publiek en een speelse twist.

Retreats individueel of in een groep

Individuele Retreat (3 a 4 dagen) in Noordwijk aan zee!

Welkom! Creëer een oase voor reflectie en verdieping, en focus op wat nu echt belangrijk voor je is. Zoals een volgende stap in je werk/ leven, waar je echt aan wil bijdragen, vrijer worden van patronen, helderheid krijgen op bepaalde relaties of je batterij opladen. Elke dag is er een wandelcoaching met mij als je coach in de pure natuur. Tussendoor kunnen je inzichten landen en spontane invallen opkomen, terwijl je door de duinen struint, op een terrasje zit, over de zee staart of yoga of massage doet en nieuwe energie opdoet.

Creëer een zee aan ruimte, zoals ik dat ook deed tijdens mijn reizen (zie boek Grenzeloos vrij). Kom een paar dagen uitwaaien aan zee en maak je eigen individuele reis, doordeweeks of (paar opties) tijdens een lang weekend.
Ik begeleid je vanuit mijn (inter)nationale ervaring van 25 jaar (executive) coachings, 8 jaar Retreats, 20 jaar Personal Leadership programma’s voor bedrijfsleven, overheid, non-profit organisaties en particulieren. Stuur een mailtje naar wendy@wendyhobbelink.com met je wensen of vragen, dan kunnen we een vrijblijvende intake inplannen als dat past. Wie weet tot bij de vuurtoren waar jouw avontuur gaat starten!

Retreat (groep) Living your inner nature

Zin om een diepe duik in jezelf te nemen? Onderzoeken wie je eigenlijk echt bent – en wie niet? Ontdekken wat de essentie van je leven is? Ervaren wat al vrij in jou is, en wat wacht op jouw bevrijding? Ontdekken hoe je vrijer kunt leven en werken? De Retreat is een ontdekkingsreis naar nieuwe dimensies in jezelf.

Wil je ontdekken wie je echt bent en wat echt belangrijk is?

In de meerdaagse Retreat ervaar je wie je echt bent, voorbij je rollen, gedachtes, beelden en patronen. Je ontdekt er wat echt belangrijk voor je is en je doet nieuwe inspiratie op voor je dagelijkse leven. Zo maak je op je eigen manier de wereld een stukje helderder en lichter.

Onderwerpen in de Retreat

De onderwerpen voor de Retreat sluiten aan bij de levenslessen van mijn boek Grenzeloos vrij, zoals:

 • Ontdekken wie je echt bent – en wie niet
 • Gaan voor het allerbelangrijkste in je leven
 • Wijsheid in jezelf vinden
 • Je intuïtie durven volgen
 • Vrede in jezelf bewaren, wat er ook gebeurt
 • Durven vertrouwen, terwijl je het soms niet weet
 • Vanuit je innerlijke natuur in je dagelijkse leven staan

8 jaar Retreats in binnen- en buitenland

Als co-facilitator heb ik acht jaar Retreats Inner Nature in Nederland en in het buitenland ontwikkeld en begeleid, voor leiders, managers, professionals en particulieren. Retreats van een week, vijf dagen of een weekend. Daarnaast blijf ik zelf Retreats volgen bij leraren uit allerlei windrichtingen, zodat de Retreats doorleefd en fris zijn met steeds nieuwe inzichten.

Wat deelnemers over eerdere Retreats zeiden:

“Een compleet nieuwe visie op mijn wereld. Fenomenaal!”
“Hernieuwde energie, verdieping en vertrouwen.”
“Lucht en ruimte, alsof de ramen opengaan.”
“Krachtige oefeningen, recht naar de kern.”
“Extreem goede balans van levensvisies, perspectieven en methodes.”
“Uitzonderlijk intensief, goede structuur, speelse elementen met praktische tips.”

Intensief programma, data en locatie

De Retreat start met een vrijblijvende intake. De Retreat is intensief en gevarieerd, met korte inspirerende Talks, ervaringsoefeningen, sharings en ruimte voor reflectie en stilte. Ik gebruik verschillende internationale zienswijzen en methodes, zoals voice dialogue, sensory awareness, mindfulness, non-dualiteit, zenboeddhisme, overtuigingenonderzoek, energiebewustzijn, oude wijsheid van indigenous people en inzichten uit Grenzeloos vrij.

De Retreats vinden plaats op een inspirerende plek in de natuur. De data voor de eerstvolgende Retreat met open inschrijving komen hier te staan, zodra de data bekend zijn. Daarnaast begeleid ik ook Retreats voor mensen die een eigen groep samenstellen. Stuur me een mailtje als je interesse hebt in de Retreat, dan mail ik je direct als de data van de eerstvolgende open Retreat bekend zijn!